Taxi Warmenhuizen

Handige links:

www.huisartseninwarmenhuizen.nl

www.wikipedia.org

www.oudefotosvanwarmenhuizen.nl

www.vvvwarmenhuizen.nl

Warmenhuizen

Het is van oorsprong een echt agrarisch dorp, na 1970 kwam er veel nieuwbouw waar vooral forensen wonen. Warmenhuizen was tot 1990 een zelfstandige gemeente. Tussen 1990 en 2013 lag het dorp in de gemeente Harenkarspel, deze is samen met Zijpe en Schagen samen gegaan tot de nieuwe gemeente Schagen. Het dorp kende in 2005 ongeveer 5608 inwoners. De regionale bijnaam van Warmenhuizen en Tuitjenhorn is Warmetuut. Warmenhuizen zou in 745 gesticht zijn door Radboud II met de aanleg van de eerste terpen in het gebied.

Het is wel bekend dat het grondgebied op een bepaald moment onder de Graven van Holland vielen. Dit tot zeker 1254. Samen met de plaats Harenkarspel, het tegenwoordige Kerkbuurt, komt het dorp in 1256 in het bezit van het de Heren van Egmont.

 


(De weg naar Warmenhuizen)

Taxi Tervoort Alkmaar | Taxi Warmenhuizen 1

(Kerkplein Warmenhuizen)

Taxi Tervoort Alkmaar | Taxi Warmenhuizen 2

Kermis Warmenhuizen

Één keer per jaar wordt de Warmenhuizer kermis gehouden. Dit feest is al jarenlang een trekpleister voor velen uit de omgeving en zeker een aanrader om eens te bezoeken. Taxi Tervoort brengt u uiteraard ook graag naar deze kermis.

Onze centrale kunt u bereiken op 072-220 1393 of u kunt een email sturen naar info@taxitervoort.nl.

Op onze taxiritcalculator kunt u snel en eenvoudig de prijs van uw taxirit naar Warmenhuizen.   

(Één van de gezellige cafe’s in Warmenhuizen)
Taxi Tervoort Alkmaar | Taxi Warmenhuizen 3

Voor een betrouwbare en professionele taxi in Warmenhuizen: Taxi Tervoort Alkmaar!

Komt u aan op station Alkmaar en wilt u met onze taxi naar één van de vele hotels of campings in Warmenhuizen? Reserveer een taxi bij Taxi Tervoort Alkmaar en wij zorgen dat er op het station in Alkmaar een taxi voor u klaar staat die u direct naar uw verblijfplaats in Bergen of Bergen aan Zee brengt.  Wilt u een taxi in Warmenhuizen?
©antervoort@TTA

Professioneel personenvervoer met oog op kwaliteit.


Taxi Tervoort Alkmaar