Het is een sprong in het duister om in de auto te stappen bij een wildvreemde. Het is helemaal een sprong in het duister als de passagier een vrouw is en de chauffeur een man. Gelukkig gebeurt dit zonder incidenten in taxi’s over de hele wereld, miljoenen keren per dag. De ladycab Alkmaar is er op gericht om vrouwen, zowel de chauffeur als de passagier, een vrijer gevoel te geven in de traditioneel door mannen gedomineerde wereld van taxidiensten.

De Lady Cab Alkmaar is opgezet met het idee ‘vrouwen voor vrouwen’. Mannen zijn uiteraard ook welkom, maar dan altijd in gezelschap van een vrouw. Vrouwen hebben bij de Lady Cab altijd voorrang als het gaat bij de reguliere straattaxi, de taxi waar de klant instapt op een taxistandplaats. Deze dienst biedt uitkomst voor bezorgde ouders die hun dochters niet graag s' nachts over straat laten gaan, voor vrouwen die vanwege een geloofsovertuiging niet bij een man in mogen stappen of vrouwen die gewoon een slechte ervaring hebben.


Heeft u een taxi nodig in Alkmaar of in de regio? Reserveer dan nu een taxi online bij Taxi Tervoort Alkmaar. Ook voor uw Schiphol taxi kunt u online reserveren tegen zeer scherpe tarieven. Heeft u met spoed een taxi nodig? Bel dan 072-2201393.

CONTACT Mail: info@taxitervoort.nl info@taxitervoort.nl 072 - 220 1393 06 - 5464 7257 Taxi Tervoort Alkmaar Westfalenstraat 10 1827AX Alkmaar SOCIAL MEDIA TAXI EGMOND

© A.N.Tervoort@taxitervoortalkmaar

info@taxitervoort.nl

Door  Taxi Tervoort Alkmaar

Uitsluitend vrouwelijke chauffeurs


Altijd een vrouwelijke chauffeur

Chauffeur wacht tot u binnen bent

Veiligheid voor alles

Vrouwen hebben altijd voorrang

Waarom de Ladycab?

Voor wie is de Ladycab Alkmaar?

Voor vrouwen die zich prettiger voelen bij een vrouw, voor jonge meisjes die gaan stappen en niet alleen over straat mogen van hun ouders, voor vrouwen met een vervelende ervaring of vrouwen die vanwege geloofsovertuiging niet bij een man kunnen instappen.

Kortom:De Ladycab is er voor jullie!

Reserveer hier uw taxirit en ontvang

krijg 10% korting.

De Lady Cab centrale is bereikbaar  van 09:00 tot 18:00 uur op 072-220 4903. Vrijdag en zaterdag direct oproepbaar  van 18:00 tot 04:00 uur. Door de week rijden wij uitsluitend op  afspraak. Reserveer snel uw taxi!