NIEUWS:


Vanaf 01-10-2017 is Taxi Tervoort Alkmaar officieel aangesloten bij Schiphol Airport. Dit betekent dat onze chauffeurs vanaf nu gebruik zullen maken van de A-baan en u dus op Schiphol voor de deur kunt instappen. Hierdoor is lopen naar de vertrekhal of parkeerplaats bij Taxi Tervoort Alkmaar verleden tijd en reist u altijd droog en comfortabel.
Schiphol taxi service

Door onze uitgebreide ervaring met het uitvoeren en plannen van taxi ritten naar Schiphol en terug, weet Taxi Tervoort Alkmaar precies waar de knelpunten liggen. Er is niets zo vervelend als een taxi bestellen die niet op tijd komt, er niet verzorgd uitziet en waarvan de chauffeur niet vriendelijk en behulpzaam is. Bij Taxi Tervoort Alkmaar wordt u altijd direct naar Schiphol vervoerd. Geen vervelende tussenstops en dus altijd uw eigen privé chauffeur.


Wat kost deze dienst?

Voor deze dienst rekenen wij vaste bedragen gebaseerd op uw postcode. Om eenvoudig te zien voor welk bedrag wij u kunnen vervoeren naar Schiphol, Rotterdam of Eindhoven, kunt u terecht in de calculator hiernaast. Voer de postcode in van het adres waar u opgehaald wilt worden en zie direct wat uw -van deur tot deur- privé taxirit bij ons kost.


Met hoeveel personen en bagage kan ik reizen?

Tijdens het reserveringsproces heeft u de keuze uit verschillende soorten voertuigen. Deze voertuigen zijn gekoppeld aan de hoeveelheid bagage die u mee kunt nemen. Kijk hier voor meer informatie.


Hoe werkt deze dienst?

U kunt uw rit reserveren per e-mail of in één van de formulieren links . In beide gevallen krijgt u een bevestiging per email van de gereserveerde rit. Om problemen met onze planning te voorkomen, rekenen wij in eerste instantie een kwartier voor en na de door u gereserveerde tijd. Wij bellen u een dag voor vertrek (meestal rond etenstijd) nog even op om alles nog 1 maal te bevestigen. Op dat moment zullen wij u ook het exacte tijdstip doorgeven waarop u de taxi kunt verwachten.


Welke informatie hebben wij van u nodig?

Om u zo goed en zo prettig mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben wij enkele gegevens van u nodig. Uw naam en adresgegevens, uw mobiele telefoonnummer, uw emailadres, uw vluchtnummer, de datum waarop u wenst te reizen en natuurlijk het tijdstip. U kunt deze gegevens invullen op ons reserveringsformulier.


Toeslagen

Wilt u een taxirit van of naar Schiphol reserveren op een nationale feestdag of wilt u reizen binnen 24 uur, dan rekenen wij hiervoor een toeslag van 35%. Wilt u opgehaald worden op meerdere adressen, dan rekenen wij hiervoor een toeslag van € 7,50 per 10 minuten omrijden + € 2,50 instapkosten per adres. Wilt u opgehaald worden in de aankomsthal, dan rekenen wij hiervoor € 10,00. Wilt u reizen binnen 3 uur van uw reservering dan betaalt u daarvoor het wettelijke gestelde taxitarief. Zie onze pagina ‘Tarieven’ voor meer informatie. Ook kunnen wij een maxi cosy, kinderstoel of stoelverhoger aanbieden. Een maxi cosy en/of kinderstoel kunt u voor € 2,50 per rit reserveren. Een stoelverhoger kost slecht € 1,00 per rit.  


Hoe werkt het ophalen op Schiphol?

Het meldingspunt van Taxi Tervoort Alkmaar bevind zich midden in de centrale aankomsthal. Hier vind u het bekende kunstwerk ‘de grote rode kubus’. Als u geland bent mag u uw mobiele telefoon aanzetten, zodat u eventuele berichten van uw chauffeur kunt ontvangen. Zodra u al uw bagage heeft en bij de de ontmoetingspunt bent aangekomen, belt u met uw chauffeur op 072-2201393. Hij zal op een speciale parkeerplaats een paar minuten rijden van de kubus wachten op uw telefoontje en daarna naar de afgesproken plek voor de deur komen. Vervolgens stapt u comfortabel in voor uw reis. Voor een plattegrond met route naar het meeting point, verwijzen wij u naar de afbeelding op deze pagina.


Hoe werkt het betalen van een taxirit naar Schiphol bij Taxi Tervoort Alkmaar?

U betaalt de rekening contant, per pin of met uw creditcard aan de chauffeur. Bij een retourreis betaalt u het volledige bedrag bij aankomst op de bestemming van de eerste rit. Wij accepteren uiteraard alle grote creditcard's.


Kan ik een gereserveerde rit nog annuleren?

Ja, uiteraard kan dat. U kunt uw taxirit tot 24 uur voor vertrektijd kosteloos annuleren. Bij annulering binnen 24 uur voor vertrek zijn wij helaas genoodzaakt 50% van het rit bedrag in rekening te brengen.


Kan ik ook alleen vanaf Schiphol reizen?

Uiteraard kan dat. U kiest bij een online reservering dan voor “reizen vanaf Schiphol”.


Het Taxi Tervoort Team wenst u alvast een goede reis!

Reserveer hier uw taxirit van of naar

Schiphol bij Taxi Tervoort Alkmaar.


Meldingssplek bij de kubus.Ons Schiphol callcenter is 7 dagen per week van 09:00 uur tot 18:00 uur geopend. Hierna is uw chauffeur uiteraard wel telefonisch bereikbaar.


Klik om te vernieuwen
Zakelijk Vervoer

ZAKELIJK

In alle rust naar uw afspraak

Ritprijs

RITPRIJS

Eenvoudig uw ritprijs berekenen

Schiphol taxi

SCHIPHOL

Onbezorgd beginnen aan uw reis

Particulier vervoer

PARTICULIER

Vervoer voor uw gemak

<<< U bevind zich nu op de pagina Schipholtaxi
Lees meer recensies Laat ook een recensies achter

Nora Wieffer zegt:

Erg tevreden over de service van taxi Tervoort.

Prachtig op tijd en goede service.

Geplaats op: 06-01-2015 om 09:21 uur

Wij geven Taxi Tervoort Alkmaar:


Betty de Groot zegt:

heel tevreden, keurig verzorgd en netjes op tijd!”

Geplaats op: 05-01-2015 om 12:11 uur

Wij geven Taxi Tervoort Alkmaar:


TAXI TERVOORT IN TAXI ALKMAAR TAXI BERGEN TAXI WARMENHUIZEN TAXI LANGEDIJK TAXI SCHOORL TAXI HEERHUGOWAARD TAXI HEILOO WAAROM TAXI TERVOORT Betaalbare prijzen Groepsvervoer Luxe wagenpark Vaste prijzen Online reserveren Pin-Creditcard Ophaaltijd garantie BESTEL UW TAXI

Heeft u een taxi nodig in Alkmaar of in de regio? Reserveer dan nu een taxi online bij Taxi Tervoort Alkmaar. Ook voor uw Schiphol taxi kunt u online reserveren tegen zeer scherpe tarieven. Heeft u met spoed een taxi nodig? Bel dan 072-2201393.

CONTACT Mail: info@taxitervoort.nl info@taxitervoort.nl 072 - 220 1393 06 - 5464 7257 Taxi Tervoort Alkmaar Westfalenstraat 10 1827AX Alkmaar SOCIAL MEDIA TAXI EGMOND

© A.N.Tervoort@taxitervoortalkmaar

info@taxitervoort.nl

Diensten Partners Home Tarieven Contact  Ritprijs
Bel ons: 072-220 1393 Email ons: info@taxitervoort.nl Taxi Tervoort certifide Schiphol Taxi T T A

TAXI TERVOORT ALKMAAR

Plattegrond naar de meldingsplek.

Afbeelding-meetingpoint-web1024x760.jpg

Leuk om te weten:

Het ‘meeting point’ is een opvallend kunstwerk van de Amerikaanse kunstenaar Dennis Adams. Officiële naam van het kunstwerk is: Coda. Het werk maakte al snel furore als de ontmoetingsplek. Het meeting point nodigt ook uit om even te gaan zitten en te kijken naar de drukte op Schiphol.

Plattegrond-Schiphol_1_meetingpoint_origineel_1174x700.jpg