Warmenhuizen

Het is van oorsprong een echt agrarisch dorp, na 1970 kwam er veel nieuwbouw waar vooral forensen wonen. Warmenhuizen was tot 1990 een zelfstandige gemeente. Tussen 1990 en 2013 lag het dorp in de gemeente Harenkarspel, deze is samen met Zijpe en Schagen samen gegaan tot de nieuwe gemeente Schagen. Het dorp kende in 2005 ongeveer 5608 inwoners. De regionale bijnaam van Warmenhuizen en Tuitjenhorn is Warmetuut. Warmenhuizen zou in 745 gesticht zijn door Radboud II met de aanleg van de eerste terpen in het gebied.

Het is wel bekend dat het grondgebied op een bepaald moment onder de Graven van Holland vielen. Dit tot zeker 1254. Samen met de plaats Harenkarspel, het tegenwoordige Kerkbuurt, komt het dorp in 1256 in het bezit van het de Heren van Egmont.

 


(De weg naar Warmenhuizen)

Taxi Tervoort Alkmaar | Taxi Warmenhuizen 1

Onze centrale kunt u bereiken op 072-220 1393 of u kunt een email sturen naar info@taxitervoort.nl.

Op onze taxiritcalculator kunt u snel en eenvoudig de prijs van uw taxirit naar Warmenhuizen.   

(Één van de gezellige cafe’s in Warmenhuizen)
Voor een betrouwbare en professionele taxi in Warmenhuizen: Taxi Tervoort Alkmaar!

Komt u aan op station Alkmaar en wilt u met onze taxi naar één van de vele hotels of campings in Warmenhuizen? Reserveer een taxi bij Taxi Tervoort Alkmaar en wij zorgen dat er op het station in Alkmaar een taxi voor u klaar staat die u direct naar uw verblijfplaats in Bergen of Bergen aan Zee brengt.  Wilt u een taxi in Warmenhuizen?
(Kerkplein Warmenhuizen)

Taxi Tervoort Alkmaar | Taxi Warmenhuizen 2

Kermis Warmenhuizen

Één keer per jaar wordt de Warmenhuizer kermis gehouden. Dit feest is al jarenlang een trekpleister voor velen uit de omgeving en zeker een aanrader om eens te bezoeken. Taxi Tervoort brengt u uiteraard ook graag naar deze kermis.

Handige links:

Taxi Warmenhuizen

www.huisartseninwarmenhuizen.nl

www.wikipedia.org

www.oudefotosvanwarmenhuizen.nl

www.vvvwarmenhuizen.nl

U bevind zich nu op de pagina taxi Warmenhuizen
<<< Taxi Tervoort Alkmaar | Taxi Warmenhuizen 3 TAXI TERVOORT IN TAXI ALKMAAR TAXI BERGEN TAXI WARMENHUIZEN TAXI LANGEDIJK TAXI SCHOORL TAXI HEERHUGOWAARD TAXI HEILOO WAAROM TAXI TERVOORT Betaalbare prijzen Groepsvervoer Luxe wagenpark Vaste prijzen Online reserveren Pin-Creditcard Ophaaltijd garantie BESTEL UW TAXI

Heeft u een taxi nodig in Alkmaar of in de regio? Reserveer dan nu een taxi online bij Taxi Tervoort Alkmaar. Ook voor uw Schiphol taxi kunt u online reserveren tegen zeer scherpe tarieven. Heeft u met spoed een taxi nodig? Bel dan 072-2201393.

CONTACT Mail: info@taxitervoort.nl info@taxitervoort.nl 072 - 220 1393 06 - 5464 7257 Taxi Tervoort Alkmaar Westfalenstraat 10 1827AX Alkmaar SOCIAL MEDIA TAXI EGMOND

© A.N.Tervoort@taxitervoortalkmaar

info@taxitervoort.nl

Taxi Tervoort Alkmaar | 072-2201393 | HEADER Zakelijk Vervoer

ZAKELIJK

In alle rust naar uw afspraak

Ritprijs

RITPRIJS

Eenvoudig uw ritprijs berekenen

Schiphol taxi

SCHIPHOL

Onbezorgd beginnen aan uw reis

Particulier vervoer

PARTICULIER

Vervoer voor uw gemak

Taxi Tervoort Alkmaar | 072-2201393 | Schipholtaxi en normale taxidiensten
Diensten Home Partners Tarieven Contact  Ritprijs
Bel ons: 072-220 1393 Email ons: info@taxitervoort.nl Taxi Tervoort Alkmaar 072-2201393 T
A
TAXI TERVOORT ALKMAAR