Verander uw directiechauffeur tijdens de wachturen in een Personal Assistant.


Het komt regelmatig voor dat de chauffeur een tijd moet wachten tussen de ritten door. Ook tijdens deze wachturen van uw directiechauffeur, kunt u een beroep op hem doen. Wellicht voor een snelle boodschap, om uw hond even uit te laten, om toch even dat pakketje te laten bezorgen of om documenten weg te brengen voor ondertekening. Voor uw chauffeur geen enkel probleem!


 

De directiechauffeur houdt op uw verzoek contact met uw secretaresse(s). Mochten er veranderingen in het schema optreden dan kan de directiechauffeur hier direct op inspelen en het schema omgooien. Uiteraard zal de nieuwe route zo efficiënt mogelijk worden gepland zodat uw kostbare tijd niet word verspild.

Een scenario met directiechauffeur.


U neemt plaats op de achterbank van onze auto en laat zich veilig en comfortabel naar uw bestemming rijden. De directie chauffeur is op de locatie ruim voor de afgesproken tijd en treft alvast enkele voorbereidingen om uw rit naar tevredenheid te laten verlopen. Gedurende de dag staat de directiechauffeur geheel tot uw dienst.


Waar u ook naar toe wenst te reizen en wat u ook wilt gaan doen. Onze chauffeur is er voor u. Discreet en verzorgd… Dat is wat u kunt verwachten van deze speciale service.


Veilig onderweg met onze directiechauffeur.


Gebruik makent van onze chauffeursdiensten betekent dat u onderweg in onze auto tijd heeft om bijvoorbeeld een vergadering voor te bereiden, afspraken te plannen of vrijuit te telefoneren. Discretie is bij ons altijd gegarandeerd! Onze directiechauffeur tekent hiervoor desgewenst een geheimhoudingsclausule.


Omdat onze directiechauffeur zowel in rijvaardigheid als in representativiteit uitblinkt, leveren wij tevens de directiechauffeur zonder voertuig in heel Nederland. De oplossing: Een directie chauffeur in uw eigen auto. Wilt u deze ultieme luxe ook meemaken. Reserveer dan nu de directie chauffeur voor uw eigen auto.

Voor meer informatie over deze service verzoeken wij u naar de pagina contact te gaan en daar uw gegevens achter te laten. Ook kunt u contact met ons opnemen op 072-220 1393 of een e-mail sturen naar info@taxitervoort.nl


U bevind zich nu op de pagina zakelijk vervoer
<<< TAXI TERVOORT IN TAXI ALKMAAR TAXI BERGEN TAXI WARMENHUIZEN TAXI LANGEDIJK TAXI SCHOORL TAXI HEERHUGOWAARD TAXI HEILOO WAAROM TAXI TERVOORT Betaalbare prijzen Groepsvervoer Luxe wagenpark Vaste prijzen Online reserveren Pin-Creditcard Ophaaltijd garantie BESTEL UW TAXI

Heeft u een taxi nodig in Alkmaar of in de regio? Reserveer dan nu een taxi online bij Taxi Tervoort Alkmaar. Ook voor uw Schiphol taxi kunt u online reserveren tegen zeer scherpe tarieven. Heeft u met spoed een taxi nodig? Bel dan 072-2201393.

CONTACT Mail: info@taxitervoort.nl info@taxitervoort.nl 072 - 220 1393 06 - 5464 7257 Taxi Tervoort Alkmaar Westfalenstraat 10 1827AX Alkmaar SOCIAL MEDIA TAXI EGMOND

© A.N.Tervoort@taxitervoortalkmaar

info@taxitervoort.nl

Taxi Tervoort Alkmaar | 072-2201393 | HEADER Zakelijk Vervoer

ZAKELIJK

In alle rust naar uw afspraak

Ritprijs

RITPRIJS

Eenvoudig uw ritprijs berekenen

Schiphol taxi

SCHIPHOL

Onbezorgd beginnen aan uw reis

Particulier vervoer

PARTICULIER

Vervoer voor uw gemak

Taxi Tervoort Alkmaar | 072-2201393 | Schipholtaxi en normale taxidiensten
Diensten Home Partners Tarieven Contact  Ritprijs
Bel ons: 072-220 1393 Email ons: info@taxitervoort.nl Taxi Tervoort Alkmaar 072-2201393 T
A
TAXI TERVOORT ALKMAAR